Annons

Inga störningar i trafiken väntas under veckan

Arbetet med utbyggnaden av E6 fortsätter som planerat enligt Björn Ståhle, byggledare på Trafikverket. Så här ser den kommande veckan ut, från söder till norr.
Trelleborg • Publicerad 22 november 2010
I Vellinge pågår arbetet med på- och avfartsramper under veckan.
I Vellinge pågår arbetet med på- och avfartsramper under veckan.Foto: 

Maglarp: Inte så mycket som händer de närmaste dagarna.

Skegrie: Här väntar armering av brovalvet där den blivande lokala vägen som korsar E6 ska dras. Brostöden är gjutna sedan tidigare.

Annons

Mellan Skegrie och Håslöv arbetas det med breddning av den befintliga vägen. Arbetet skärmas av med en betongbarriär och ska inte störa trafiken.

Håslöv: Här är brostöden färdiggjutna. Nu vilar broarbetet tills arbetarna är klara med bron vid Skegrie. Då ska brovalvet göras. I norra Håslöv pågår va-arbeten väster om vägen.

Vellinge: Arbetet med de fyra på- och avfartsramperna är i full gång. Även här breddas den befintliga vägen samtidigt som det pågår ledningsarbeten.

INTERNAL INTERNAL
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons