Annons

Inbrottsräd i arbetsfordon

Under natten till måndagen begicks minst sju inbrott eller försök till inbrott i olika former av arbetsbilar runtom i Trelleborg. I flera fall kom tjuven eller tjuvarna över verktyg.
Trelleborg • Publicerad 9 april 2013
Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX
Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Under måndagsmorgonen strömmade anmälningarna in till polisen från främst byggarbetare om att deras arbetsfordon utsatts för inbrott under den gångna natten.

På Danska vägen hade någon krossat en ruta till en byggfirmas bil och därefter stulit en borrmaskin, vinkelslip och en pressmaskin. På Ekevägen stals två skruvdragare och en borrmaskin från en rörfirmas fordon och på Frejas väg försvann en större mängd elverktyg från en firmabil.

I tre fall, på Goenissens väg, Sedelvägen och Hedvägen, uppges ingenting vara stulet ur de inbrottsdrabbade fordonen. I ett annat fall, på Solskensvägen, antas att tjuven eller tjuvarna blivit i vägskrämda av ett larm.

Martin Falkenby
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons