Annons

Inbrott: Tjuvar bröt sig in i fyra nybyggda radhus

Tjuvar bröt sig in i fyra radhus som ännu inte är färdigbyggda i Hammarlöv. Polisen misstänker att gärningsmännen var på jakt efter vitvaror.
Hammarlöv • Publicerad 11 maj 2019

Strax efter klockan 2 i natt gick larmet i fyra av de radhus som håller på att byggas i Hammarlöv. När polisen kom till platsen konstaterades att tjuvar varit inne i de fyra bostäderna.

– De har troligtvis varit ute efter vitvaror. Det brukar vara så när det är inbrott bostäder som håller på att byggas, säger Evelina Olsson, presstalesman vid polisen.

Annons

Anmälan från händelsen är dock inte färdig och det är ännu oklart vad som stulits från radhusen.

Under fredagen var det ett liknande inbrott i Beddingestrand. När hantverkarna, som håller på att bygga huset, kom till sin arbetsplats upptäckte de att det stulits bland annat vitvaror, byggmaskiner, en luftvärmepump och flera paket golvmaterial.

Emma LawessonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons