Annons

Inbrott på Agenda 21-kontor

(Uppdaterad) Två datorer och en digitalkamera stals vid ett inbrott på Garvaregården natten till fredagen. Tjuvarna hade brutit sig in i Agenda 21:s kontorslokaler på tredje våningen genom att krossa glasrutan vid ingången.
Trelleborg • Publicerad 14 mars 2003

Hur tjuvarna tagit sig in på bottenvåningen var på fredagsmorgonen ännu oklart. - Vi kom hit vid åttatiden och ringde då polisen, säger Anitha Ljung, samordnare för kommunens Agenda 21-arbete. Hon har varit med om flera stölder förr och var märkbart uppgiven. - Det här kommer att hända fler gånger. Man har ju blivit luttrad, kommenterade hon. Det är sedan tidigare bestämt att bättre larm ska installeras på Garvaregården och även i hela Rådhuset. - Installationen av larmen är redan i full gång och kommer att vara klart inom en månad, säger kommunens säkerhetschef Sven Jönsson. - Tyvärr väntade tjuvarna inte på larmet, säger Anitha Ljung.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons