Annons

Idol-stjärnor möttes av jubel

Succén var given när stjärnor från tv 4:s Idol äntrade scenen på Valens köpcentrum och underhöll på lördagen.
Trelleborg • Publicerad 24 november 2007
De unga fansen sträckte sig fram till idolen Gathania. Bild: Claes Nyberg.Foto: 

"Vad händer här?" frågade en man som var helt ovetande om det ytterst publikdragande evenemanget.

Mannen gick in i Valens köpcentrum från Algatan vid tolvtiden - och möttes av närmare 500 ungdomar, föräldrar, pensionärer, som ivrigt väntade på att de sex unga sångtalangerna i tur och ordning skulle ta scenen i besittning.

Annons

Besökarna trängdes i den stora hallen och det var till och med så smockat i lokalen att en del åskådare stod tätt intill varandra i trappan upp till andra våningen.

- Roligt att vara här! Kul att så många kommit hir, inledde Christoffer Hiding, en av de unga tv 4-stjärnorna när han ställde sig på den tillfälligt uppriggade scenen, som placerats mitt i Valens köpcentrum .

- Nu ska jag sjunga en låt, fortsatte Hiding.

Han mötte genast publikens jubel. De klappade i händerna och många sträckte fram sina små skyltar, där de textat sina idolers namn. Stod det inte Amanda med stora bostäver, så var det Christoffer.

Ungdomarna klängde på kravallstaketet vid scenen, allt för att komma så nära artisterna som möjligt.

Förtjust fnittrade vännerna Sofia Kitanovski och Lizette Wiedel när de såg sin favorit Christoffer Hiding på nära håll. - Han är så snygg! Och så sjunger han jättebra, tycker Sofia Kitanovski. Hon fick genast medhåll av Lizette Wiedel, som nickade instämmande

Strategiskt hade de båda kompisarna ställt sig nära korridoren mellan sceningången och scenen, för att få ett foto av idolen med digitalkameran.

Artisterna från Idol var, förutom Christoffer Hiding, Gathania Holmgren, Evelina Sewerin.

Ytterligare två Idol-stjärnor, Daniel Karlsson och Mattias Andréasson, kom till Valen en stund därefter, eftersom deras flygplan landade senare än beräknat.

- Nu gasar vi loss! uppmanade Thomas Billstam, manager och den som såg till att programmet flöt på under det intensiva gästspelet på Valen.

Annons

Sexårige Hugo Lantz fick med hjälp av farmor och farfar, Christel och Rune Lantz, se en skymt av artistuppträdet. Uppe på farfars ena axel kunde Hugo spana bort mot framförandet, innan Idol-gänget drog vidare till Malmö

Johan Persson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons