Annons

Hur upplevde du jordskalvet?

Bild och text: Marek Stefaniak
Trelleborg • Publicerad 16 december 2008
Lars Jeppsson, Trelleborg. – Jag bor precis vid färjeläget. Så jag trodde att det var en färja som hade backat in i kajen.Foto: 
Patrik Nilsson, Trelleborg – Jag vaknade hos min flickvän av att det skakade. Jag blev rädd. Sen kom min svärmor in och berättade vad som hade hänt. Först trodde jag inte på det.Foto: 
Eva Jaconsson, Smyge. – Jag var på väg från ett rum till ett annat och trodde att det var ett flygplan som hade störtat. De flyger ju ganska lågt här ute.Foto: 
Helena Hansson, Trelleborg. – Jag nannade jättegott och kände ingenting. Sen väckte min dotter mig och sa att soffan skakade. Jag trodde att hon hade drömt.Foto: 
Bengt Hägglund, Trelleborg. – Jag låg och sov när sängen plötsligt började skaka. Men det var ju över på några sekunder.Foto: 
Per Grönlund, Trelleborg – Jag väcktes av skalvet. Min fru som var på nedanvåningen i huset trodde att jag hade ramlat av sängen på grund av skakningarna.Foto: 
Anni Hemlin, Trelleborg. – Jag vaknade av att sängen och väggarna skakade. Först trodde jag att det var en bil som hade kört in i huset.Foto: 
Zeynep Khalil, Trelleborg. – Jag vaknade och kände att sängen skakade. Jag steg upp och då hade det redan gått över. Men det kändes inte så bra just då.Foto: 
Ulla Jönsson, Höllviken. – Vi körde hemifrån vid den tiden och kände inte av nåt. Vi fattade vad som hade hänt först när vi satte på radion.Foto: 
Bashar Magableh, Trelleborg. – Jag vaknade av skalvet och väckte min fru. Sedan lämnade vi lägenheten och sprang ut på gatan. Vi blev rädda.Foto: 
Andreas Skoog, Malmö. – Jag hade precis gått upp. Min första tanke var att en lastbil hade brakat in i huset. Det kändes spännande och skrämmande på en och samma gång.Foto: 
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons