Annons

Hur tänker du när du väljer apotek?

Trelleborg • Publicerad 13 maj 2011
Matilda Christiansson. "Jag går oftast till apoteket inne på Valen, men jag har varit på flera av de nya också. Jag tror att jag känner mig lite säkrare med det gamla, jag har alltid gått dit och det känns tryggare på något sätt."
Matilda Christiansson. "Jag går oftast till apoteket inne på Valen, men jag har varit på flera av de nya också. Jag tror att jag känner mig lite säkrare med det gamla, jag har alltid gått dit och det känns tryggare på något sätt."Foto: 
Lars Nilsson. "Jag kan gå till vilket som helst, jag har varit på både de gamla vanliga och på Doc Morris. Fast lite gammaldags är man väl, brukar man gå någonstans så går man gärna dit igen. Man blir lite mer uppassad på apoteken nu för tiden, de vill sälja mer. Men det är trevligt."
Lars Nilsson. "Jag kan gå till vilket som helst, jag har varit på både de gamla vanliga och på Doc Morris. Fast lite gammaldags är man väl, brukar man gå någonstans så går man gärna dit igen. Man blir lite mer uppassad på apoteken nu för tiden, de vill sälja mer. Men det är trevligt."Foto: Claes Nyberg
Inga-Lill Wennberg. "Jag går på samma apotek som jag alltid har gjort, det är lite ovant med de nya och jag har aldrig varit på något av dem. Jag känner ju en hel del av biträdena på Valen och det känns tryggt."
Inga-Lill Wennberg. "Jag går på samma apotek som jag alltid har gjort, det är lite ovant med de nya och jag har aldrig varit på något av dem. Jag känner ju en hel del av biträdena på Valen och det känns tryggt."Foto: 
Henrietta Johansson
Sandra Douglasdotter
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons