Annons

Hotade skjuta person i huvudet

En man åtalas nu bland annat för att vid flera tillfällen ha slagit och sparkat en kvinna, i Trelleborg och på annan ort.
Trelleborg • Publicerad 30 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Carl Johan Engvall

Den 29 juni i år ska mannen ha hotat att skjuta en kvinna i huvudet. Uttalandet gjorde kvinnan mycket rädd.

Den 4 juli ska mannen ha misshandlat en annan kvinna. Han ska ha slagit henne, dunkat hennes huvud i en bil och dragit henne i håret. Kvinnan ska ha fått svullnader, blåmärken och frakturer i ansiktsskelettet. Mannen misstänks också för att vid samma tillfälle ha kört rattfull och brukat narkotika.

Annons

Han misstänks också för att vid flera tidigare tillfällen ha misshandlat kvinnan han slog den 4 juli. Den 1 mars ska han ha slagit henne i magen, den 31 maj ska han ha tagit stryptag på henne och den 31 maj ska han ha tagit stryptag på henne och dragit henne i håret.

Mannen har förnekat att han hotat den första kvinnan. Han nekar även till tre av de fyra misshandlarna mot den andra kvinnan. De andra brotten, en misshandel, ett narkotikabrott och en rattfylla, erkänner han till.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons