Annons

Höjda avgifter på badhuset är på väg

Avgifter för vuxna på badhuset kommer att höjas. Vilka avgifter och hur mycket är ännu inte klart, men fritidsförvaltningen kommer bland annat att se över priserna på rabattkorten.
Trelleborg • Publicerad 22 oktober 2003

- Vi har fortfarande samma priser som vi hade 1997, säger fritidschefen Lars Göran Canerholm. Jämfört med andra badhuset i närheten har vi de billigaste entréavgifterna för vuxna. När fritidsnämnden sammanträdde på tisdagen så förklarade nämnden sig beredd att höja vuxenavgifterna på badhuset, men man tog inte beslut om vilka avgifter. Avgifterna på badhuset blir ungefär 3,3 miljoner kronor på ett år. Men det kostar 11,8 miljoner att driva verksamheten. Därmed blir det omkring 8,5 miljoner som bekostas med skattemedel. Avgifterna skulle behöva höjas med cirka 10 procent eller 300 000 kronor. Redan i maj beslutade fritidsnämnden att återinföra hyran för inomhushallar för idrottsföreningar för vuxna.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons