Annons

Helgen blev lugn trots gatuservering

Trots massor av folk på stan, en lång rad arrangemang och ölservering på gatan så var det en förhållandevis lugn helg för polisen.
Trelleborg • Publicerad 31 augusti 2008

AIK:s supportrar Black Army bojkottar alla lagets bortamatcher så mötet med TFF blev en lugn tillställning. Inga stora polisingripande.

Strax efter klockan 22 bröt ett större bråk ut på Övre station med många inblandade. Två personer blev nerslagna men polisen kunde då inte gripa någon. En timme senare var det dags igen för ett nytt bråk. Polisen grep en person misstänkt för misshandel och han blev också misstänkt för att ha varit inblandad i det tidigare bråket också.

Annons

Trots alla serveringar ute på gatan var tydligen törsten stor för någon skar upp ett yttertält på Dalabadets camping och stal ett flak öl som stod där.

På lördagskvällen blev en man hotad av en kvinna utanför krogen Tre Lyktor. Enligt uppgifter till polisen slog hon också till honom.

Mellan klockan tre och fyra på söndagsmorgonen blev en man rånad på sin mobil på Rådhustorget. Enligt hans uppgifter till polisen var det mellan sex och tio gärningsmän som deltagit i rånet och en av dem hade visat upp en kniv.

Under hela Palmfestivalen var det bara tre till fyra personer som greps för fylleri och kördes till polishuset vid Davidshall i Malmö.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons