Havsutsikt lockade många

Idén att få Malmöbor som går i köpa-villa-tankar att ta bussen var lönlös. Däremot var det många som strömmade till husvisningen av ett parhus med havsutsikt på Stavstensvägen på egen hand på söndagen.
Trelleborg • Publicerad 29 oktober 2006
Paret Claus Nielsen och Mai-Britt Hjort, samt dottern Frida, lotsades runt i parhuset av mäklaren Jenny Borgström. BILD: CLAES NYBERG
Paret Claus Nielsen och Mai-Britt Hjort, samt dottern Frida, lotsades runt i parhuset av mäklaren Jenny Borgström. BILD: CLAES NYBERGFoto: 

Försöka duger. Svensk fastighetsförmedling erbjöd i går möjligheten för Malmöbor att åka en chartrad buss till Trelleborg, där tre olika hus som är till salu visades.

– Vi hade ordnat bussar, men märkte att de intresserade tar sig runt själva i Trelleborg, i egen bil eller på annat sätt, säger Jenny Borgström, mäklare på Svensk fastighetsförmedling, som i går lotsade runt spekulanter i en vitmålad en och en halvplansvilla, som saluförs på Stavstensvägen.

Huset vetter mot havet, vilket lokade en strid ström av intresserade till villan under den soliga söndagseftermiddagen. – Visst är det lockande med havet. Trelleborg är en lagom stad som vi gärna bosätter oss i. Enda nackdelen är ju det här med lukten och luften, säger Ulla och Nils Olsson, bosatta i Höllviken, och pekar ut mot det vidsträckta havet.

Paret Claus Nielsen och Mai-Britt Hjort kom med lilla dottern Frida, åtta månader.

– Vi har tittat på hus i ett år. Vi vill gärna bo på Väster och helst ska det vara plats till eget rum till våra tre barn, säger Claus Nielsen.

Johan Persson

0410-545 34

johan.persson@allehandasyd.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.