Annons

Hårt jobb inför premiären av årets nyårsrevy

Trelleborgsrevyn har en stressig vecka framför sig. På måndag klockan 17 har de premiär för årets nyårsrevy, 009 med rätt att roa.
Trelleborg • Publicerad 29 december 2008
Bild: Fanny Johansson
Bild: Fanny JohanssonFoto: 

Ännu återstår kläder som ska sys, texter som ska läras in och danssteg som ska repeteras. Den vanliga nervositeten växer med det faktum att de knappt fått möjlighet att öva på Grandbiografens scen där föreställningen ska ges. - Vi kan bara repetera här efter klockan 23, eftersom det visas film fram tills dess. Det är inte så sporrande, säger regissör och skådespelare Nils-Gunnar Snygg. Det innebär att ensemblen just nu repar i sitt hus i Västra Tommarp, utan rekvisita eftersom den redan flyttats till Grand. - Man kan ju undra hur de som bestämmer över kulturfrågor här i stan tänker. men det sporrar ju oss bli bättre, säger Nils-Gunnar Snygg. Han utlovar 22 nummer som precis som vanligt rör både stort och smått som hänt i samhället under det senaste året. Det blir totalt 12 föreställningar.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons