GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är veckans mest lästa nyheter

Den här veckan kunde vi berätta om ännu en ny verksamhet i centrum, om trelleborgaren som har över 71 miljoner kronor i skulder och om grannar som upprörs över att kommunen plötsligt gör slag i 30 år gamla planer. Du har väl inte missat de mest klickade nyheterna från veckan som gått?
Trelleborg • Publicerad 1 oktober 2022
Här är veckans mest lästa nyheter på trelleborgsallehanda.se
Här är veckans mest lästa nyheter på trelleborgsallehanda.seFoto: Tomas Nyberg

Fyrfota vänner och deras ägare får alla anledning att ta en promenad längs Algatan, då en butikskedja med hund- och smådjursfokus meddelat att deras första centrumsatsning hamnar i Trelleborg.

De tio mest skuldsatta personerna i Skåne har sammanlagt skulder på över 800 miljoner kronor till Kronofogden, enligt siffror Nyhetsbyrån Siren begärt ut från myndigheten. Bland de tio finns en man från Trelleborg som drog på sig stora skulder efter en misslyckad bostadsinvestering.

Arga grannar känner sig överkörda, när 30 år gamla planer i Östra Klagstorp plötsligt aktualiseras utan att något samråd hålls. Skövlingen av ett grönområde kan ha drabbat den fridlysta mindre vattensalamandern.

"Fixed match”, ”Betting mafia gang” och ”son-of-a-bitch team”

Nyheten om att TFF efter varje match får motta en stor mängd hat- och hotmeddelanden på sociala medier var det många som ville läsa. Klubbens medieansvarige, Emanuel Ragnar, berättar för TA hur klubben hanterar det.

TA:s läsare brukar vara intresserade av jobbrelaterade nyheter. Artikeln om 19-åriga Jonathan Hansson Holmberg som fick jobb direkt efter examen var inget undantag.

– De ringde hela tiden när jag gick i skolan, berättar Jonathan för TA.

Julia EricssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.