Annons

Här är veckans mest lästa nyheter

Vinterväglag och dess följder, politiker som tackar nej till högsta posten och en snabbmatskedja som skjuter på sin etablering. Här är de nyheter som blivit mest lästa under den gångna veckan.
Trelleborg • Publicerad 26 november 2022
Här är de nyheter som flest velat läsa under den gångna veckan.
Här är de nyheter som flest velat läsa under den gångna veckan.Foto: Julia Ericsson

Veckan inleddes med snö (eller kanske snarare slask) på gatorna vilket fick många trelleborgare att skynda sig till däckverkstaden. När TA fick nys om att det var ”hundra bilar i kö” vid Magnus bildemontering begav vi oss dit och tog tempen i kön.

Här saknas innehåll

Hamburgersugna trelleborgare får vänta på Max etablering på tomten mellan infartsvägen och Stora Coops parkering. Att döma av läsarstatistiken är det många som längtar till att restaurangkedjan ska öppna i Trelleborg.

Annons

Kunder som fuskar med självscanning har blivit ett allt större problem för matbutiker i Trelleborg. Flera butiker har fått införa restriktioner för att minska på ”svinnet”.

Notan för att sanera Phylatteriontomten har stigit. När kommunen nu ansöker hos Naturvårdsverket om att få dra i gång saneringen är siffran uppe i 185 miljoner kronor. Det är många som har velat läsa om turerna kring den förorenade tomten.

För andra gången valde SD:s Mathias Andersson att tacka nej när han blev nominerad till den högsta politiska posten – kommunstyrelsens ordförande. ”Trams på riktigt” kallade han nomineringen. Det var många som ville läsa om hur han resonerade.

Julia NordlingSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons