Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Under natten skedde en bilbrand i Trelleborg. Räddningstjänsten kunde släcka den snabbt.
Publicerad 29 september 2019
Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En personbil stod i brand i Trelleborg under natten till söndag. Släckningen gick snabbt och det fanns ingen spridningsrisk. Polisen misstänker att den var anlagd.

Annons

Räddningstjänsten fick vid 02-tiden ett larm om en bilbrand i Vittsjö. Styrkor från Bjärnum och Vittsjö tillkallades till platsen och kunde snabbt släcka den. Enligt uppgifter ska bilen stått där en längre tid.

Ett flerfamiljshus i Ystad råkade under den sena lördagskvällen ut för en brand på spisen. Boendena kunde själva släcka branden och räddningstjänsten åkte ut för att kontrollera och vädra ut.

En epa-traktor ska vid halv tre tiden blivit påkörd av en bil. Personerna i epatraktorn klara sig utan skador. Bilen anträffades senare av Ystadpolisen vid förarens bostad som kunde gripas för misstankar om vårdslöshet i trafiken och rattfylla.

Joakim Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons