Annons

Här är din mat

På Ugglarps slakteri styckas 3 900 grisar i veckan. Någon risk att det ska finnas levande grisar i skållningen finns inte på Ugglarp, enligt platschefen Anders Lundbladh. På Ugglarps slakteri stoppas bandet om något har gått fel. Sammanlagt arbetar cirka 100 anställda på Ugglarps slakteri. Arbetstiden är 06.00 till 15.40.
Trelleborg • Publicerad 14 april 2009
Enrico Döring arbetar med grovstyckningen. Foto: Claes Nyberg
Enrico Döring arbetar med grovstyckningen. Foto: Claes NybergFoto: 
Lasse Bryggare lasse.bryggare@allehandasyd.se
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons