Annons

Han hittade lånta fjädrar i förrådet

Någon tog sig in i Bent Christensens och Frede Kristensens cykelförråd. Efter sig lämnade tjuven en höna. "Den kommer nog från parken", säger Bent Christensen.
Trelleborg • Publicerad 27 december 2012
Bent Christensen tog om hand om hönan som hittades i cykelförrådet.
Bent Christensen tog om hand om hönan som hittades i cykelförrådet.Foto: Claes Nyberg
Någon tog sig in i Bent Christensens och Frede Kristensens cykelförråd. Efter sig lämnade tjuven en höna.
Någon tog sig in i Bent Christensens och Frede Kristensens cykelförråd. Efter sig lämnade tjuven en höna.Foto: Claes Nyberg

Bent Christensen tog hand om hönan som verkar må bra. Han la den i en låda i badrummet och kommer att ta med djuret tillbaka till stadsparken.

– Jag ska göra det på en gång, säger han.

Annons

I samma trappuppgång på Nils Holgerssons Väg 3 bor Frede Kristensen. Det var han som hittade hönan. Frede Kristensen var ute och gick med hunden sent på onsdagskvällen när han hörde mystiska ljud från cykelförrådet. Dagen efter visade det sig att någon tagit sig in i utrymmet i källaren.

– Jag vågade inte gå in i förrådet på kvällen. Någon kunde ju vara kvar där. Men sen på morgonen tittade jag i förrådet och då låg hönan där. Jag ringde på hos Bent som hjälpte mig att lägga den i lådan, säger Frede Kristensen.

Både han och Bent Christensen blev ordentligt förvånade när de hittade hönan och de vet inte varför den har lämnats kvar i förrådet.

– Vi har ingen aning, säger Bent Christensen.

Lina Campbell
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons