Annons

Hamnkrogens växter förstörda

För knappt ett år sedan tog familjen Allison över Hamnkrogen i Smyge. Under perioden har krogen drabbats av inte mindre än fem fall av skadegörelse, den senaste inträffade natten till fredagen.
Trelleborg • Publicerad 19 april 2002

- Det är så fruktansvärt onödigt och det får en att bli så arg, säger Erna Gréen Allison. De planterade örtkryddorna har ryckts upp, clematis och rosor ligger slängda i buskagen och penséerna som planterats i trästockar. - Det tog en hel helg att plantera växterna och vi vill att det ska se trevligt ut, inte bara för vår skull och våra gästers, utan även för folk som går ut här på udden, säger Erna Gréen Allison. Familjen Allison har polisanmält det inträffade och hoppas nu att de skyldiga åker fast och polisen kan möjligen dra nytta av att en av förövarna lämnade ett skoavtryck i trädgården. Hamnkrogen blev i februari av med tre stora växter och tidigare fick någon för sig att hälla lim i låset till en av dörrarna. - Här som annars är så lugnt och trevligt. Vi vill ju att det ska skrivas positiva saker om Smygehamn, säger Erna Gréen Allison och skakar på huvudet.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons