Annons

Hallå där, Lena Näslund

Allehanda ringde upp Lena Näslund som vill bilda en lokal kommitté för socialdemokrater mot EMU i Trelleborg på Garvaregårdens kafé på onsdag 7 maj kl 18.30.
Trelleborg • Publicerad 25 augusti 2003

Varför behövs det en lokal s-kommitté mot EMU? - För att driva den lokala valrörelsen. Jag sitter i ledningen för Skånska socialdemokrater mot EMU tillsammans med bland annat Bo Bernhardsson och vi har beslutat att bilda lokala kommittéer. Hur ser det ut bland socialdemokraterna i Trelleborg när det gäller ja eller nej till EMU? - Vid första maj-demonstrationen var det många som verkade vara för ett nej. Det kändes trevligt. Hur ska ni arbeta under valrörelsen inför folkomröstningen? - Vi har skickat ut en uppmaning till alla arbetarkommuner i Skåne att ja- och nej-sidan ska dela valstuga under valrörelsen. Vilket är ditt främsta argument för att rösta nej? - Vi kan vänta lite. Vi behöver inte gå med nu.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons