Annons

Hägglund besökte Trelleborg

Socialministern Göran Hägglund (KD) diskuterade ungdomsbrottslighet och ungas utanförskap på arbetsmarknaden när han besökte Navigatorcentrum på torsdagseftermiddagen.
Trelleborg • Publicerad 15 oktober 2009
Foto: 
Kristdemokraternas partiledare och socialministern Göran Hägglund besökte på torsdagen Trelleborg för att prata ungdomsfrågor.
Kristdemokraternas partiledare och socialministern Göran Hägglund besökte på torsdagen Trelleborg för att prata ungdomsfrågor.Foto: 

Kristdemokraternas partiledare och socialministern Göran Hägglund besökte på torsdagseftermiddagen Navigatorcentrum och enhetschefen Ola Johnsson i Trelleborg för att prata ungdomsfrågor.

Polisen var representerad av den operative chefen Jörgen Sjåstad och biträdande närpolischef Mats Hammar. Cecilia Lejon från Arbete och försörjning samt kommunpolitikerna Åke Svensson (KD) och Otto von Arnold (KD) deltog också i samtalet.

Bland annat diskuterades den nystartade lärlingsutbildningen på Ugglarps slakteri, föräldrarnas ansvar och samarbetet mellan olika kommunala instanser. Framför allt var det ungdomars utanförskap på arbetsmarknaden som togs upp.

Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons