Annons

Hade borr i foten – i två år

Kvinnans fot värkte och vätskade oavbrutet under nästan två år. För en dryg vecka sedan trängde en flera centimeter lång borr fram ur foten.
Trelleborg • Publicerad 12 september 2013

Den 75-åriga kvinnan, som bor i norra Skåne, opererades i december 2011 på Trelleborgs lasarett för fotartros. Snart efter operationen började det värka i foten. Smärtan var konstant och det kom även ut vätska.

Trots medicinering och flera återbesök till läkaren som utförde operationen fortsatte problemen. 75-åringen kunde på grund av smärtan inte använda vanliga skor, utan fick även under vinterhalvåret gå i remsandaler.

Annons

För en dryg vecka sedan, strax innan det var dags för en ny operation, tror sig kvinnan ha fått svaret på varför hon haft så stora problem. En två-tre centimeter lång borr trängde ut ur foten.

Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg.

Louise Löfgren
Louise Cronholm Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons