Gustav Skog tar timeout

Gustav Skog, välkänd profil i Trelleborgs Handelsklubb sedan många år, tar timeout och avtackades på Handelsklubbens årsmöte nyligen.
Trelleborg • Publicerad 25 april 2008
Gustav Skog avtackades på Handlekslubbens årsmöte efter många år klubbens tjänst. Här med sekretare Lena Lindkvist. Bild: Lars Berqvist
Gustav Skog avtackades på Handlekslubbens årsmöte efter många år klubbens tjänst. Här med sekretare Lena Lindkvist. Bild: Lars BerqvistFoto: 

"Men om jag behövs så kan ni ringa" sade han och lämnade en öppning som nuvarande ordförande Lars Bergqvist inte var sen att anteckna.

Under 35 år har Gustav Skog arbetat i Handelsklubben på olika poster. Han har bland annat varit med och arrangerat en rad olika jippon på stan. På årsmötet överlämnade Lars Bergqvist en blomma till Gustav Skog och många av klubbens medlemmar ville tala om för honom hur mycket han betytt för klubben genom åren.

"Du har varit länken mellan styrelse och medlemmar och fört fram både ris och ros" sade Lars Bergqvist bland annat.

På årsmötet fick styrelsen i uppdrag att gå vidare med att utreda ett nytt system för medlemsavgifter som bygger på läge och omsättning och ska bli mer rättvist. Lars Bergqvist omvaldes till ordförande på ett år.

Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.