Annons

Guld efter 25 år som Pergoanställd

Trelleborg • Publicerad 2 februari 2006
Guldklocka och middag på Dannegården. Det bjöds Kent Åkerman och Jörgen Eliasson på under onsdagskvällen efter mer än 25 år på Pergo. Bild: Anette Sjöstrand
Guldklocka och middag på Dannegården. Det bjöds Kent Åkerman och Jörgen Eliasson på under onsdagskvällen efter mer än 25 år på Pergo. Bild: Anette SjöstrandFoto: 

Kent Åkerman och Jörgen Eliasson belönades under onsdagskvällen med guldklockor efter mer än 25 års arbete på Pergo.

– Jag började den 28 februari, tror jag det var, 1980, säger Kent Åkerman.

Annons

Det har varit 25 händelsefulla år. Kent Åkerman som är inredningssnickare i grunden började ute i fabriken på det som då hette Perstorp Interiör. När golvfabriken stod klar 1985 följde han med dit och jobbade med att åtgärda reklamationer. Sedan jobbade Kent Åkerman med provtillverkning för att sedan gå över till tjänstemannasidan och vidare till utvecklingsavdelningen. De senaste åren har han jobbat med inköp och service av alltifrån mobiltelefoner och bilar till kontorsmaterial.

– Det har varit en väldigt omtumlande tid, säger Kent Åkerman.

Men Kent Åkerman ser tillbaka på de 25 åren med glädje.

– Man har lärt sig oerhört mycket. Speciellt när man var ute hos kunder och fick veta vad de tyckte och tänkte, säger Kent Åkerman.

Magnus Aspegren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons