Annons

Grön grann gran i Skåre

Skåre fick sin gran till slut.
Trelleborg • Publicerad 20 december 2012
I alla år har Skåre haft en gran i byn lagom till jul, men i år drog kommunen in på granutsättningen. Nu står det ändå en gran på Bredplatsen sedan tre företagare gått samman och skänkt en gran till byborna. ”Den är jättefin, det är en gran av klass. Jag vill verkligen tacka företagarna”, säger Alf Olsson, ordförande i Skåre byalag.
I alla år har Skåre haft en gran i byn lagom till jul, men i år drog kommunen in på granutsättningen. Nu står det ändå en gran på Bredplatsen sedan tre företagare gått samman och skänkt en gran till byborna. ”Den är jättefin, det är en gran av klass. Jag vill verkligen tacka företagarna”, säger Alf Olsson, ordförande i Skåre byalag.Foto: Claes Nyberg

I alla år har Skåre haft en gran i byn lagom till jul, men i år drog kommunen in på granutsättningen. Nu står det ändå en gran på Bredplatsen sedan tre företagare gått samman och skänkt en gran till byborna.

– Den är jättefin, det är en gran av klass. Jag vill verkligen tacka företagarna, säger Alf Olsson, ordförande i Skåre byalag.

Lina Campbell
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons