Annons

Grannen: "Man blir chockad"

Trelleborg • Publicerad 9 februari 2006

Kan han ha haft sprängladdningar hemma? frågar sig nu en orolig granne, som bestört tagit del av medias uppgifter om den misstänkte 19-åringen.

Enligt grannen på den gata i östra Trelleborg där 19-åringen bott, har det gått rykten om pojken tidigare. Att han skulle vara inblandad i småkriminalitet. Men det var inget man fäste något större allvar vid.

Annons

– Vi anade inte att det var något konstigt förrän polisen var här och gjorde husrannsakan, berättar grannen, som vill förbli anonym.

Man ska givetvis inte gå runt och vara rädd för ingenting och ogrundade spekulationer, tycker grannen, som efterlyser mer information från polisens sida om vad 19-åringen hade för sig i hemmet.

– Vår gata är lugn och trevlig. Och så får man reda på att här bott någon som kanske haft sprängladdningar hemma. Klart man blir chockad, säger grannen.

Lars Thulin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons