Annons

Granne vill tysta barnen – med Black Sabbath

En granne till en förskola i Trelleborg är upprörd över ljudet från gården. I ett mejl till samhällsbyggnadsförvaltningen hotar han med att hämnas genom att spela högljudd hårdrock.
Trelleborg • Publicerad 6 juni 2018
En granne till en förskola i Trelleborg vill spela bland annat Black Sabbath – eftersom han blir störd av högljudda barn.
En granne till en förskola i Trelleborg vill spela bland annat Black Sabbath – eftersom han blir störd av högljudda barn.Foto: /TT

Grannen undrar varför kommunen tillåter förskolan. Enligt mejlet är det omöjligt för honom att sitta på sin terrass under dagtid eftersom det är ”skrik, bråk, oljud” från barn och pedagoger på förskolan.

Grannen bjuder in samhällsbyggnadsnämndens representanter att komma och lyssna.

Han skriver också: ”Jag kommer snart att köpa en stor stereo och spela högt på terrassen dagtid. Artistval: Black Sabbath, Motörhead och lite Sex Pistols." Enligt mannen kommer han sätta musiken på repeat och sedan åka till stranden.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons