Annons

Grannar vill stänga Tropical

Slagsmålet utanför Tropical för tre veckor sedan fortsätter. Men nu är det andra parter som står för rallarsvingarna inför socialnämnden.
Trelleborg • Publicerad 15 maj 2002

Grannarna vill att Tropical ska förlora sitt utskänkningstillstånd. Krogägaren svarar med att hota stämma de, delvis, anonyma anmälarna om han får reda på vem de är. En klagoskrift med 30 namnteckningar under har kommit in till socialförvaltningen där de klagande pekar på spyor, urin, oväsen, nedskräpning och bråk kring nattklubben. Med hänvisning till kommunens alkohol- och drogpolitiska program kräver de att Tropical ska förlora sitt utskänkningstillstånd. Det skulle innebära att nattklubben fick stänga. Robert Bobby Michaelson , som driver Tropical sedan tio år tillbaka, svarar med att tillbakavisa kritiken punkt för punkt. Han hävdar också att klagoskriften innehåller ett antal sakfel. Han vägrar ta ansvar för ungdomar som inte släppts in på krogen eller som kastats ut därifrån. Som avslutning frågar han på vad sätt det skulle bli bättre om han slutade med alkoholservering och vände sig till en yngre åldersgrupp.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons