Annons

Golfklubb drabbad av inbrott

(Uppdaterad) En stor mängd golfutrustning och kläder stals från Trelleborgs golfklubb under natten mot onsdagen. Det exakta godsvärdet är än så länge oklart men det uppskattas att ligga omkring 200 000 kronor.
Trelleborg • Publicerad 27 augusti 2003

Polisen beskriver inbrottet som ganska avancerat. Genom att klippa upp ett galler och krossa ett fönster har tjuvarna tagit sig in i klubbens lokaler. Kuppen har har utförts snabbt och effektivt. Stället var larmat men när bevakningsföretaget som fick larmet anlände till platsen vid ett-tiden på natten fanns det inga spår efter förövarna. Polisen tar tacksamt emot tips från folk som passerat förbi klubben vid tiden för inbrottet. Ägaren Lars Lindh är bedrövad över förstörelsen som tjuvarna lämnat efter sig. - De har tagit ett tiotal järnset och dragit ut en massa grejor på uteserveringen på baksidan som de sedan inte fick med sig. Mycket kläder som har förstörts av glassplitter, säger han. Det är första gången som klubben fått påhälsning av tjuvar

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons