Annons

Godmorgon och välkommen

Under den gångna natten har Trelleborgsallehanda.se bytt utseende. Sajten har dessutom fått en del nya funktioner och nya annonsformat.
Trelleborg • Publicerad 14 april 2010
Foto: 

Vi har också gjort sajten snabbare att ladda i din webbläsare och passat på att byta system för att kommentera plus installerat en ny webb tv-spelare.

Och vi har tagit bort sånt som inte användes i någon större utsträckning. Menyn till exempel har blivit mer sparsmakad, men under "Allt innehåll" längst till höger i menyraden hittar du, just det; Allt innehåll.

Annons

I skrivande stund har vårt team av utvecklare och redaktörer arbetat stenhårt i väldigt många timmar för att du ska få en så komplett sajt som möjligt att starta dagen med. Fortfarande pågår arbetet. Vi har funktioner som trimmas in, nya tjänster som kopplas på, artiklar som publiceras, rubriker som vässas och bildspel som laddas upp.

Jag hoppas du har överseende med de skönhetsfläckar som fortfarande återstår att fixa till och under tiden börjar bekanta dig med din nya sajt. Se dig om och använd den. Vi har byggt den för dig.

Johan Silfversten Bergman
Anders Olofsson, Chef Digitala Medier, SDS-koncernen
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons