Annons

Goda hallon kompenserar för plastiga stolar

På Kafé Smygehuk är pajer en viktig del i utbudet. En av bönorna satsar på en blåbärspaj med vaniljsås. Den och kaffet serveras en kort stund senare, på papptallrik och i pappmugg, vid ett av borden på kaféets gräsmatta.
Trelleborg • Publicerad 14 augusti 2013
Foto: 

Det finns också bord under tak, om det skulle regna. Går även att sitta inne i kaféet, som tyvärr är ganska mörkt och tråkigt inrett.

Utsikten i kvällssolen är dock vacker och pajen klart godkänd. Men den är väl söt, vilket ytterligare förstärks av en för generös dos vaniljsås. Blåbären och pajskalet är trevliga bekantskaper. För den hungrige finns också sallader, mackor, sill och pulled pork på menyn.

Andra halvan i TA:s testpatrull satsar på cheesecake med rårörda hallon. Cheesecaken är helt ok men ganska smaklös. Något som kompenseras av smakrika hallon. Tyvärr saknas hembakta kakor på menyn.

Louise Löfgren
Bönorna
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons