Annons

Glaskross på förskola upprör

De här krossade lättölsflaskorna låg utspridda inne på Smygehamns förskolas gård i torsdags morse. Förskoleläraren Siv Ahlqvist är upprörd över att skolgården används som soptipp.
Trelleborg • Publicerad 21 mars 2003
BILD: CLAES NYBERG
BILD: CLAES NYBERGFoto: 

BILD: CLAES NYBERG - Vi kommer att bevaka gården på kvällarna och ser vi någon ungdom som skräpar ner här kommer vi att kontakta föräldrarna, säger föreståndare Siv Ahlqvist. De uppmanar även andra vuxna att hålla ett vakande öga på gården när de är ute och promenerar. - Gården har blivit ett tillhåll för yngre tonåringar som sitter här och smygröker och dricker. Vi vuxna borde gå fram till ungdomarna och prata med dem om vi ser att de sitter här och fråga vad de håller på med. Vi måste visa att vi inte accepterar det här, säger hon. Text: Camilla Erkenfeldt

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons