Annons

Gäng misstänks för brand och skadegörelse

Ett ungdomsgäng med minst sju ynglingar sätts i samband med en rad fall av skadegörelser och en anlagd brand under onsdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 15 januari 2004

De unga killarna anträffades av polisen när man sökte igenom områdena kring Tommarpsvägen efter den containerbrand som uppstod strax före åtta på onsdagskvällen. Samma kväll drabbades även en bensinmack på Tommarpsvägen av skadegörelse i form av en sönderslagen lufttrycksmätare. På Färghuset inte långt därifrån hade någon dessutom ägnat sig åt skadegörelse genom att kasta saker mot byggnadens fönster och väggar - främst gräddbullar, enligt polisen. De sju killarna har till viss del medgivit att de varit inblandade, men ingen medger att de själva gjort något utan skyller på andra medlemmar i gänget. Polisen tog upp fyra anmälningar om skadegörelse och brand, och kommer fortsätta utredningen under torsdagen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons