Annons

Fullt ös hela veckan lång

Trelleborg • Publicerad 31 oktober 2006

För unga som tröttnat på att sitta hemma under lovet finns det en del andra saker att göra runt om i Trelleborg. På badhuset har man slagit på stort med en åtta meter lång uppblåsbar Pluto. Men om den kommer att finnas kvar hela veckan är osäkert, enligt Christian Malmgren som är badvärd.

– Om den håller, säger han.

Annons

På Gasverket är det fullt ös hela veckan med olika slags aktiviteter. Under onsdagen blir det en konsert med blandade rapartister och på torsdagen kommer man även att ha en konsttävling. Samma kväll kommer en dansinstruktör till Gasverket för att hålla en introduktionskurs i streetdance och på fredagen har man jamkväll där band som repar i huset får en chans att visa upp sig.

Under fredagskvällen är det mellanstadiedisko på Backafalls fritidsgård.

På biografen Grand visar man under veckan filmer för barn under för- och eftermiddagen. Under novemberlovsveckan visar man bland annat Nicke Nyfiken, Vilddjuren och Gustaf 2, alla med svenskt tal.

– Vi brukar visa film på höstlovet och sportlovet, så att skolbarnen får någonting att göra på dagarna, säger Kaj Andersson på biografen Grand.

Sara Riis Hasselskog

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons