Annons

Fullsatt på konsert

Musik för många olika smaker blev det när elever från Musik- och dansskolan spelade och sjöng i Malmrossalen på torsdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 27 november 2003
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG Lokalen var fullsatt till sista raden. Intresset var så stort för evenemanget att en del av publiken blev utan sittplats. Cirka 200 personer kom för att lyssna på framförandena. Medverkade gjorde bland andra klarinettensemblen, som framförde välkända låtar som Yesterday och Blinka lilla stjärna. På plats fanns även en kör och några solister. Sammanlagt var det 60 elever från Musik- och dansskolan som fick visa prov på sina talanger. Två grupper gjorde sin debut under kvällen, bandet Konfettirock och cellomaffian. - Novemberkonserten brukar locka så här många. Föräldrar, syskon och kompisar kommer för att lyssna. Det är härligt! säger Michael Nordberg, chef för Dans- och musikskolan.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons