Annons

Full fart för både barn och vuxna

Hoppborgen var där, ansiktsmålning på plats, varmkorv för de hungriga och scenen stod aldrig tom.
Trelleborg • Publicerad 11 september 2010
Fabian Hageström har det kul i hoppborgen och slänger sig ut utan minska tvekan. ”Jag har precis kommit hit och vet inte vad jag mer ska göra.” säger han.
Fabian Hageström har det kul i hoppborgen och slänger sig ut utan minska tvekan. ”Jag har precis kommit hit och vet inte vad jag mer ska göra.” säger han.Foto: 
Djurvännen Max Mogvall, ett år och två månader, är förtjust över fåret som gärna slickar honom i ansiktet. Sedan spelar musiken upp på scenen bakom honom och han börjar dansa i sin vagn.
Djurvännen Max Mogvall, ett år och två månader, är förtjust över fåret som gärna slickar honom i ansiktet. Sedan spelar musiken upp på scenen bakom honom och han börjar dansa i sin vagn.Foto: 
Hello Kitty och tigrar är favoriterna när barnen väljer ansiktsmålning, enligt Emily Blomqvist. Men sjuåriga Matilda Olsson väljer stjärnor och hjärtan istället.
Hello Kitty och tigrar är favoriterna när barnen väljer ansiktsmålning, enligt Emily Blomqvist. Men sjuåriga Matilda Olsson väljer stjärnor och hjärtan istället.Foto: 

När Barnens fest arrangeras i Stadsparken på lördagen behövde ingen sakna något.

Gustav Svensson
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons