Annons

Full aktivitet vid bygget i Anderslöv

I Anderslöv växer det omdebatterade allaktivitetshuset sakta upp. Det ska vara klart i april. "Om det inte blir kallare så hinner vi", säger arbetsledaren Håkan Hansson.
Trelleborg • Publicerad 29 januari 2009
Så här ser det ut vid idrottsplatsen i Anderslöv just nu. Men arbetsledaren Håkan Hansson tror inte att det ska vara några problem med att hinna. Bild: Tomas Nyberg
Så här ser det ut vid idrottsplatsen i Anderslöv just nu. Men arbetsledaren Håkan Hansson tror inte att det ska vara några problem med att hinna. Bild: Tomas NybergFoto: 

Turerna kring Anderslöv Boik:s nya omklädningsrum och ett allaktivitetshus har varit många.

Men sedan den 17 december förra året är bygget i full gång. Byggföretaget Nimab har fyra murare och två snickare på plats som jobbar på för att få bygget färdigt i tid.

Annons

- Den 9 april ska det vara färdigt, säger Håkan Hansson som menar att om bara de här vintertemperaturerna håller i sig ska allt gå enligt tidsplanen.

- Men får vi bara på taket gör det inget om det blir kallt, lägger han till.

Huset ska rymma både fyra omklädningsrum och en klubblokal åt fotbollsföreningen Anderslöv Boik samt ett rum för olika aktiviteter.

Totalt ska huset bli ungefär 450 kvadratmeter stort.

- Det blir dubbelt så stort som föreningens gamla lokaler, berättar Håkan Hansson.

Allaktivitetshuset i Anderslöv är en fråga som hr diskuterats av bybor, övriga kommuninvånare och kommunpolitiker under flera år. I juni förra året beslutade kommunfullmäktige till sist att det skulle bli verklighet.

Fanny Johansson 0410-54542 fanny.johansson@trelleborgsallehanda.se
Fanny Johansson 0410-54542 fanny.johansson@trelleborgsallehanda.se Anderslöv
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons