Annons

Fritidschefen avtackades i förtid

Efter 14 år i Trelleborgs kommun lämnar Lars Göran Canerholm sin tjänst som fritidschef till jul. Men redan på fredagen avtackades han på sin arbetsplats i Söderslättshallen.
Trelleborg • Publicerad 5 december 2003
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG Innan han började i Trelleborgs kommun arbetade Lars Göran Canerholm på Vägverket. - Skillnaden är inte så stor som man skulle tro, säger han. Huvuddelen var administrativ verksamhet och även Vägverket har mycket anläggningar. När han började på fritidsförvaltningen så var föreningskontakterna något nytt för honom. - Som statligt anställd hade man aldrig brukarna så nära inpå sig, säger han. Här kan man inte smita undan. När han nu ser tillbaka så har det hänt väldigt mycket under de 14 åren. Det bestående är naturligtvis de anläggningar som byggts. - Det har varit en otroligt spännande tid, säger Lars Göran Canerholm. Från att ha varit anonym till att bli en offentlig person var lite otäckt i början, men nu är det nästan bara trevligt. Men det är mest på gott att känna folk, att stanna till och småprata. Vid årsskiftet tillträder Göran Ling som ny fritidschef, men Lars Göran Canerholm kommer att hjälpa till vid övergången, i mån av behov. Annars har han ett hus med eftersatt underhåll, så han ser fram emot att få snickra och fixa hemma. - Men det bästa blir att inte vara styrd av tiden längre.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons