Annons

Frisöreleverna i nyrenoverade lokaler

I helt nyrenoverade lokaler på Söderslättsgymnasiet vid S:t Nicolai håller frisöreleverna till numera. Och i höst kan trelleborgarna bli klippta av stadens egna frisörelever.
Trelleborg • Publicerad 2 februari 2012
Simon Christensen, enda killen på frisörutbildningen i Trelleborg, är liksom tjejerna i klassen jättenöjd med de nya lokalerna.
Simon Christensen, enda killen på frisörutbildningen i Trelleborg, är liksom tjejerna i klassen jättenöjd med de nya lokalerna.Foto: Tomas Nyberg

– Vi ska hålla öppet en dag i veckan från hösten. Och från hösten 2013 blir det två dagar i veckan, när vi har både två- och treårselever, säger Susanne Halldén, programutvecklare och lärare.

Susanne Halldén är jättenöjd med lokalerna, som klassen flyttade in i nu till vårterminen, efter att ha genomfört höstens undervisning i tillfälliga lokaler.

Annons

– Vi har fått det precis som vi ville. Hela önskelistan är uppfylld, säger hon.

Enda killen i klassen, Simon Christensen, gillar också de nya lokalerna.

– De är jättefina. Jag är lite äldre än de andra, 19 år, men har alltid gillat att hålla på med hår. Så när utbildningen startade här i Trelleborg tog jag chansen direkt.

Louise Löfgren
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons