Annons

Friskis & Svettis klagar på städning

Friskis & Svettis skriver till fritidsnämnden och klagar på städningen av Liljeborgsskolans gymnastikhall där föreningen bedriver verksamhet.
Trelleborg • Publicerad 2 januari 2007

Enligt brevet till fritidsnämnden har städningen varit så dålig att några motionärer har lämnat föreningen för att det varit smutsigt på toaletter, i omklädningsrum, i duschar och på gympagolvet.

Friskis & Svettis menar i sitt brev att städningen bord göras oftare om lokalerna används mer.

Annons

"De förhållanden som gällt under hösten kan inte anses vara acceptabla speciellt mot bakgrund av att föreningen betalar för utnyttjandet" skriver Frisks och Svettis.

Det var efter påstötningar från fritidskontoret som Friskis & Svettis flyttade till Liljeborgsskolan från Söderslättsgymnasiet, hall 3. Föreningen tycker nu att de överenskommelser som träffades vid flytten inte uppfyllts, utan att flytten blivit negativ för föreningen.

Dessutom vill föreningen disponera fler förvaringsutrymmen och förråd på Liljeborgsskolan.

I sitt brev kräver föreningen att de berörda parterna kallas samman till ett möte och att frågorna klaras ut till starten av vårterminen 8 januari.

Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons