Annons

Fotbollsfeber på Köpinge

Tisdagens sportlovsturnering i innefotboill på Söderslättshallen räckte inte för killarna på Köpingeskolans högstadium - som på onsdagen ordnade ytterligare en, egen turnering.
Trelleborg • Publicerad 18 februari 2004
Asmir Rozajac fintar en motståndare.BILD: CLAES NYBERG
Asmir Rozajac fintar en motståndare.BILD: CLAES NYBERGFoto: 

Killarna i åttan och nian på Köpinge ville inte ha ett trist sportlov, så de satte på eget bevåg ihop sin egen turnering i innefotboll. BILD: CLAES NYBERG De intensiva tiominutersmatcherna avlöste varandra på onsdagsförmiddagen i Köpinges idrottshall, som annars hade legat tyst och tom den här veckan. Fem pojklag för åttor och nior fick Emir Rozajac och hans kompisar ihop när de arrangerade tävlingen. - Det var mest för att ha något att göra på lovet, förklarar Emir. Och det är många på skolan som spelar i olika fotbollsklubbar, antingen hos TFF eller IFK, i Gislöv eller hos Östra Torp. - Vi satte bara upp lappar där folk fick anmäla sig, det var inte så mycket jobb, förklarar han. Idrottsläraren George Doggart ställde gladeligen upp och offrade en förmiddag av sitt lov för de fotbollsfebriga gossarnas skull. - De älskar fotboll, säger George. Och när vi nu har en så fin idrottshall, med nytt golv och allting, så tycker jag man ska utnyttja den. - Särskilt som eleverna själva är så engagerade och vill spela. Det är därför jag tycker att det bara är roligt att vara med.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons