Annons

Fotbollsbråk leder till åtal

Två spelare utvisades i en B-lagsmatch mellan Klagstorps IF och Skivarps Gif i juni. Men i omklädningsrummet fortsatte bråket. Nu åtalas en 29-årig fotbollsspelare för misshandel.
Trelleborg • Publicerad 31 augusti 2012

I samband med en fotbollsmatch på Klagstorps idrottsplats den 10 juni ska en 22-årig spelare ha utsatts för misshandel av en 29-årig spelare i motståndarlaget. Enligt polisanmälan ska de bägge männen ha fortsatt att tjafsa på väg till sina respektive omklädningsrum.

Därefter ska den åtalade spelaren ha dykt upp tillsammans med två kompanjoner i 22-åringens omklädningsrum och där ha utdelat ett flertal slag mot 22-åringens ansikte. Ett vittne avbröt misshandeln och 22-åringen klarade sig undan med svullnader och blåmärken i ansiktet. Enligt polisanmälan fanns det flera vittnen till händelsen.

Madeleine Gripsten
Peter Dontsov
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons