Annons

Första spadtaget närmar sig

Trelleborgshems bygge på Sjöjungfrutomten har dragit ut på tiden, på grund av de arkeologiska utgrävningarna. Men från och med nu kommer tidplanen att hållas tror Pia Jönsson, vd på Trelleborgshem. Just nu håller totalentreprenören Veidekke på att sätta foderrör för pålningen.
Trelleborg • Publicerad 14 augusti 2013
Foto: Sara Johari

- Pålningen kommer att ta två veckor ungefär. Första officiella spadtaget tas på onsdag nästa vecka. Sen är vi igång på allvar, säger Pia Jönsson.

Huset ska stå klart för inflyttning på hösten, i oktober, november 2014. Men redan nu i höst kommer Trelleborgshem att jobba med tilldelningen av bostäderna.

- Vi börjar med tilldelningen om drygt en månad. Det är viktigt att komma igång med det eftersom hyresgästerna behöver framförhållning när de ska flytta till lägenhet.

Louise Löfgren
Lina Campbell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons