Annons

Företagstvist fortsätter i rätten

Ett Trelleborgsföretags krav mot ett företag i Ystad ser ut att bli ett tvistemål i tingsrätten. Enligt anmälan har Ystadsföretaget inte betalt sina kostnader för underhåll och utbildning till ett dataföretag i Trelleborg. Totalt skall det röra sig om obetalda fakturor på nära 140 000 kronor plus ränta.
Trelleborg • Publicerad 18 juni 2002

Företaget i Ystad bestrider detta och uppger att skulden har reglerats till fullo. I en skrivelse påpekas också att företaget i Trelleborg inte levererat material enligt överenskommelsen. - Man har spärrat all vår tillgång till datasystemet (egenmäktigt förfarande), vilket orsakat oss mycket extra besvär och arbete eftersom vi inte kunnat gå tillbaka och kontrollera priser, kundkort och fakturor, uppger företaget i Ystad i sin skrivelse.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons