Annons

Flygkaos skapar rusning till färjor

TT-lines avgång från Trelleborg till Travemünde klockan 22 ikväll är fullbokad, trots att extra biljetter har släppts.
– Vi släppte ytterligare 25 platser men de har gått åt undan för undan, säger Lars Ekelund på TT-line.
Trelleborg • Publicerad 16 april 2010
Anki Hansson har fått ta emot många bokningar när flygtrafiken har ställts in.
Anki Hansson har fått ta emot många bokningar när flygtrafiken har ställts in.Foto: 
TT-lines avgång från Trelleborg till Travemünde klockan 22 ikväll är fullbokad, trots att extra biljetter har släppts. "Vi släppte ytterligare 25 platser men de har gått åt undan för undan", säger Lars Ekelund på TT-line.
TT-lines avgång från Trelleborg till Travemünde klockan 22 ikväll är fullbokad, trots att extra biljetter har släppts. "Vi släppte ytterligare 25 platser men de har gått åt undan för undan", säger Lars Ekelund på TT-line.Foto: 

TRELLEBORG. Därför släpper TT-line på gående passagerare på färjorna som avgårklockan 02.30. Det innebär ett 50-tal platser både från Trelleborg till Travemünde och på motsatta sträckan.

Imorgon räknar Lars Ekelund med att det ska finnas platser på färjornaför dem som behöver lägga om sina resor.

– Vi jobbar på heltryck för att skaka fram så mycket kapacitet som möjligt. Det finns naturligtvis ett tak, men det kommer absolut att vara lönt att ringa oss, säger han till TA.

Martin Strandberg
David Hylander
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons