Annons

Flera misshandlades under helgen

Trelleborg • Publicerad 6 december 2004

Minst fem fall av misshandel har anmälts till polisen under helgen. I lördags kväll slog en kvinnlig passagerare till en taxichaufför och lämnade bilen utan att betala.

Kvinnan hade åkt taxi från Malmö till Trelleborg. Hon bad att få hoppa av vid Strandgatan. När chauffören skulle ta betalt fick han ett knytnävsslag rakt i ansiktet. Därefter sprang kvinnan ur bilen. Händelsen utspelade sig vid 21.50 i lördags kväll och rubriceras som bedrägligt beteende samt misshandel.

Annons

Sent på fredagskvällen rök två män som känner varandra ihop på CB Friisgatan. Det har resulterat i att den ene anmält den andre för misshandel. Samma sak inträffade på diskoteket Magasinet där en gäst har anmält en annan för misshandel.

När det gäller misshandeln vid Statoil på Hesekillegatan som Allehanda skrev om i går hoppas polisen på att gärningsmännen fastnat på bensinstationens övervakningskameror.

– Vi har säkrat inspelningar därifrån, säger Mats Hammar, inre befäl i Ystad.

Om dessa personer är samma som var inblandade vid misshandeln av en man och en kvinna vid Stortorget senare samma kväll vet man ännu inte.

Jenny Isaksson

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons