Annons

Flera inbrott under helgen

Fyra inbrott har polisanmälts under helgen. Ett av dem var på lasarettet i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 27 maj 2012

På Östra Aspevägen i Skanör upptäcktes ett villainbrott natten till söndagen. Någon hade tagit sig in i huset efter att ha brutit upp ett fönster. Bland annat stals en dator, telefon, stereo och en ipod.

Genom att bryta upp ett fönster på baksidan av ett hus tog tjuven sig in i villan på Vinkelgatan i Trelleborg. Där har man letat igenom lådor och skåp, vad som ska ha stulits är oklart.

Annons

Ännu ett villainbrott skedde i Fjärdingslöv på söndagen. Efter att ha krossat en altandörr hade gärningsmannen tagit sig in i huset. En klocka, diverse smycken och en okänd summa kontanter stals.

På söndagseftermiddagen anmäldes ett inbrott på lasarettet i Trelleborg. Exakt vad som har stulits är oklart, men enligt uppgift så ska en dator och receptbelagd medicin ha försvunnit.

Taner Caliskan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons