Annons

Flera inbrott under helgen

Tre bostadsinbrott i Trelleborgstrakten har polisanmälts under helgen.
Trelleborg • Publicerad 15 december 2013

Polisen kallades till Syster Jennys väg i Trelleborg på lördagen efter att en person upptäckt att det varit inbrott hos grannen.

- Inbrottet ska ha skett mellan klockan 16-18 på lördagskvällen. Det är en granne som upptäckt att dörren är uppbruten och kontaktar polisen. I samband med anmälningsupptagningen är det inte så mycket konstaterat, en bilnyckel ska vara stulen men bilen är kvar, säger Mia Sandgren, informatör vid polisens ledningscentral.

Annons

Ännu ett inbriott på Syster Jennys väg anmäldes under helgen. inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 16 och 24 på lördagen.

- Man verkar ha brutit sig in via balkongen. Kontanter har stulits.

Klockan 04.40 natten mellan lördag och söndag larmades polisen till en bostad i Beddingestrand. "Någon har brutit upp ett fönster till en villa i Beddingestrand. Vad som stulits är inledningsvis okänt", skriver polisen på sin hemsida.

Maria Sällberg
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons