Annons

Flera fall av brott mot knivlagen efter kontroller av bilar

Under onsdagen stoppade polisen tre bilar i Trelleborg där de efter undersökningar fann knivar som togs i beslag. I ett av fallen var föraren även narkotikapåverkad och saknade körkort.
Trelleborg • Publicerad 19 september 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Bjørn Sigurdsøn

Alla bilarna stoppades vid 17-tiden på onsdagen. Den första stoppades klockan 16.50 på en parkering utanför en matbutik på Hedvägen. I det fallet var det en man i 20-årsåldern som efter kontroll visade sig ha en kniv i bilen. Han är nu misstänkt för brott mot knivlagen.

En liten stund senare fick en rutinpatrullerande polispatrull syn på en bil på Hesekillegatan som de fattade misstankar mot. När bilen stoppades visade det sig att föraren, även det en man i 20-årsåldern, var narkotikapåverkad. Han hade inte heller något körkort. Även i den bilen fanns det en kniv som togs i beslag. Föraren är nu misstänkt för narkotikabrott, rattfylleri och brott mot knivlagen.

Det sista fallet inträffade på Hyredammsgatan. Även här var det en man i 20-årsåldern som utan giltigt skäl hade en kniv i bilen. Han är misstänkt för brott mot knivlagen.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons