Annons

Flera bostadsinbrott i Trelleborg

Flera bostadsinbrott inträffade i Trelleborg i slutet av förra veckan. Bland annat tog sig någon in i en lägenhet på Ripatorget och stalmobiltelefoner och guldsmycken. Polisen misstänker att gärningsmannen på något sätt klättrat in via balkongen.
Trelleborg • Publicerad 9 augusti 2004

Stölden ska ha inträffat mellan klockan 16 och 18.30 på fredagseftermiddagen. Polisen söker nu vittnesuppgifter om någon har sett något misstänkt vid den tidpunkten. Ytterligare en lägenheten har haft påhälsning i slutet av förra veckan. Det var en granne som upptäckte att en dörr till en lägenhet på Skarpskyttegatan var uppbruten. Det är dock okänt om något stulits eftersom man inte lyckats nå lägenhetsinnehavaren. Inbrottet där ska ha skett någon gång mellan i torsdags och lördags natt. Under fredagskvällen utsattes en villa på Morgonbrisvägen på Knäckekärrsområdet för inbrott. Tjuven har använt sig av verktyg och brutit upp en dörr på baksidan av villan. Väl inne har vederbörade stulit bland annat smycken. Även här söker polisen vittnesuppgifter. - Det är kanske någon som varit ute i sin trädgård och grillat eller så som har hört eller sett något, säger kriminalkommissarie Michael Mattsson hos polisen i Trelleborg.

Kristofer Naess
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons