Stort polispådrag när flera bilar blev påkörda i Trelleborg

En bilist rammade flera bilar på Stavstensvägen i centrala Trelleborg vid lunchtid på torsdagen. Föraren fördes till sjukhus med ambulans.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 27 augusti 2020
Flera polispatruller larmades till olyckan på Stavstensvägen vid lunchtid på torsdagen.
Flera polispatruller larmades till olyckan på Stavstensvägen vid lunchtid på torsdagen.Foto: Lars Thulin

Vid 12-tiden på torsdagen fick polisen larm om att en bilist kört på ett flertal bilar på Stavstensvägen i centrala Trelleborg. Flera patruller och även ambulans larmades till platsen. Där påträffades föraren som fick föras till sjukhus. Enligt polisen orsakades den vingliga färden av ett sjukdomsfall. Olyckan, eller olyckorna, ska varken ha vållat föraren eller några övriga personer fysiska skador.

Hur många bilar som skadades är oklart.

Det är i nuläget inte klarlagt hur bilistens väg har sett ut. Möjligen kan ytterligare bilar eller föremål kommit till skada på andra gator. Polisen uppmanar eventuellt drabbade att höra av sig.

Enligt polisens ledningscentral kördes bilen inte i särskilt hög hastighet.

Andreas WestergrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.